SOLIDARITATE – În Baia Mare, campanie de strângere de fonduri pentru sprijinul persoanelor cu dizabilități

0
380

CARITATE. Asociația Esperando, în calitate de inițiator al campaniei “Putem continua cu ajutorul tău!”, campanie (avizată de autorități și care se va derula pe parcursul a 12 luni) care vizează strângerea de fonduri pentru sprijinul persoanelor cu dizabilități, a precizat că fondurile strânse vor fi utilizate pentru a susține activitățile derulate în Centrul Esperando pentru copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale (ședinţe de kinetoterapie, logopedie, psihoterapie, fizioterapie, activități de socializare, activități educaționale, formarea deprinderilor de viață independentă etc.).

 

Cei care doresc să contribuie financiar, au posibilitatea să o facă donând în urnele amplasate în următoarele locații de pe raza municipiului Baia Mare: magazinele Ferma Zootehnică (Bd. Unirii, nr. 14; Bd. București, nr. 2; str. Moldovei, nr. 13; str. Garoafei, nr. 21, Bd. București, nr. 40); Vital SA (Republicii, nr. 62); Fast Doner (Bd. Unirii, nr. 8); Spartan ( Bd. Victoriei, nr.73, în incinta Vivo); Trifolia (Bd. Traian, nr.30); Magazin Rolly Cash & Candy (Bd. București, nr. 8).

 

Asociația mulțumește proprietarilor spațiilor în care au primit acordul să amplaseze urnele, dar și tuturor celor care vor alege să doneze pentru a susține activitatea celor de la Esperando, a precizat Lavinia Oșan, specialist PR al asociației.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here