SOLIDARITATE – Cristian Niculescu Țâgârlaș: Consilierii locali din Baia Mare să renunțe la 50% din indemnizații și să direcționăm banii spre cauze sociale

2
408

PROIECT DE SUFLET. Consilierul municipal Cristian Niculescu-Țâgârlaș a inițiat un proiect de hotărâre conform căruia toți aleșii din Consiliul Local Baia Mare să renunțe la 50% din indemnizațiile lunare, banii urmând să fie direcționați spre cauze sociale și pentru susținerea cadrelor medicale în lupta lor cu pandemia de COVID-19.

 

Nu putem sta impasibili la problemele de care se lovesc oamenii pe care îi reprezentăm și care ne-au acordat alegere. Raportat la situația excepțională în care ne aflăm, primii cetățeni care trebuie să susțină comunitățile sunt demnitarii. Am inițiat un proiect de hotărâre, iar în proxima ședință a Consiliului Local Baia Mare le solicit colegilor să voteze inițiativa mea, a declarat Niculescu-Țâgârlaș.

 

De la începutul pandemiei de coronaviroză, consilierul băimărean a mai avut cel puțin două inițiative de solidaritate, donând sânge în urma unui apel lansat de Centrul de Transfuzie Maramureș și îndemnându-i și pe ceilalți cetățeni să o facă și susținând cu abonamente de hrană patru persoane vârstnice din orașul maramureșean Borșa, care astfel primesc o masă caldă în fiecare zi.

 

“Fiecare consilier local, județean sau parlamentar din Maramureș poate să facă acest gest simplu și de mare nevoie. M-am gândit că unii bătrâni din zonele rurale n-au bani sau n-au în zonă marketuri și mall-uri, cum avem noi. Pentru ei asigurarea traiului zilnic, suprapus peste boli, singurătate și temeri, este o mare grijă. Putem să îi ajutăm”, a precizat la acea vreme Niculescu-Țâgârlaș.

 

2mnews

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here