SIMPLIFICARE – Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Modificăm legea autorizării lucrărilor de construcţii, așteptăm propunerile celor implicați

0
575
Cristian Niculescu Țâgârlaș

ACTIVITATE PARLAMENTARĂ. Senatorul liberal Cristian Niculescu Țâgârlaș acționează pentru modificarea legii privind autorizarea executării lucrărilor de construcții și îi invită pe arhitecți, urbaniști, constructori și alte categorii implicate să contribuie cu propuneri de amendamente.

 

Legea referitoare la autorizarea lucrărilor de construcții ridică probleme de interpretare și conține termeni învechiți sau insuficient explicați, care generează confuzie în rândul investitorilor și îngreunează procedurile de obținere a unei autorizații de construire. De aceea, consider că este necesar să modificăm această lege și vom face acest lucru ținând cont de propunerile și de solicitările specialiștilor, a declarat Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș.

 

Procedura de eliberare a unei autorizații de construire trebuie simplificată, astfel încât să fie coerentă, corectă și transparentă fiind necesară reducerea birocrației și a timpului de emitere a documentelor necesare.

 

Niculescu Țâgârlaș, membru în echipa de lucru a grupului PNL din Senat care a demarat procedura de modificare a Legii 50/1991, o lege depășită care necesită armonizarea cu legislația europeană și cerințele actuale, îi așteaptă pe toți cei interesați și implicați în acest domeniu – arhitecți, urbaniști, constructori și dezvoltatori imobiliari – să trimită propunerile de amendare a actualului act normativ la adresa de e-mail: [email protected].

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here