SESIUNE – Finanțări pentru cei care își înființează pentru prima dată o activitate non-agricolă în mediul rural

0
225

UTIL. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide a patra sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018. Data lansării: 05.04.2018. Măsura lansată: M5/6A Înființarea de activități neagricole startup. Tipurile de beneficiari eligibili direcți sunt fermierii sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată.

 

Atenție, nu sunt eligibile: persoanele fizice neautorizate; microîntreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; microîntreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-ups).

 

Beneficiari indirecți sunt: locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Detalii AICI.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here