SESIUNE – Finanțări pentru cei care își înființează pentru prima dată o activitate non-agricolă în mediul rural

0
64

UTIL. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide a patra sesiune de depunere a proiectelor din anul 2018. Data lansării: 05.04.2018. Măsura lansată: M5/6A Înființarea de activități neagricole startup. Tipurile de beneficiari eligibili direcți sunt fermierii sau membrii unei gospodării agricole, care își diversifică activitatea prin înființarea unei activități non-agricole în spațiul rural pentru prima dată.

 

Atenție, nu sunt eligibile: persoanele fizice neautorizate; microîntreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități non-agricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin; microîntreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul depunerii acesteia (start-ups).

 

Beneficiari indirecți sunt: locuitorii zonei pentru serviciile diversificate/dezvoltate și persoane care caută locuri de muncă pentru angajare la firmele ce crează locuri de muncă.

 

Detalii AICI.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ