SELECŢIE – Component al CSM Ştiinţa Baia Mare, în naționala României de rugby în 7 pentru Men’s Seven Trophy

0
156
Adrian Apostol (în centru)
Adrian Apostol

RUGBY. Componentul CSM Ştiinţa Baia Mare, aripă de treisferturi (wing) Adrian Marian Apostol (27 de ani), a fost selecţionat în echipa României de rugby în 7 (antrenată de Alexandru Lupu), reunită într-un stagiu de pregătire la Snagov pentru a pregăti turneul Men’s Sevens Trophy. În acest an, competiţia se va desfăşura în două etape (4-5 iunie: Ostrava şi 17-18 iunie: Bucureşti).

 

Adrian Apostol (1,84 m înălţime şi 86 kg greutate) este jucătorul CSM Ştiinţa Baia Mare din martie 2015, a debutat la echipa națională a României într-o partidă de Cupa Națiunilor IRB împotriva Namibiei în iunie 2011, a făcut parte din lotul pentru Cupa Mondială 2011.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here