SELECŢIE – Component al CSM Ştiinţa Baia Mare, în naționala României de rugby în 7 pentru Men’s Seven Trophy

0
82
Adrian Apostol (în centru)
Adrian Apostol

RUGBY. Componentul CSM Ştiinţa Baia Mare, aripă de treisferturi (wing) Adrian Marian Apostol (27 de ani), a fost selecţionat în echipa României de rugby în 7 (antrenată de Alexandru Lupu), reunită într-un stagiu de pregătire la Snagov pentru a pregăti turneul Men’s Sevens Trophy. În acest an, competiţia se va desfăşura în două etape (4-5 iunie: Ostrava şi 17-18 iunie: Bucureşti).

 

Adrian Apostol (1,84 m înălţime şi 86 kg greutate) este jucătorul CSM Ştiinţa Baia Mare din martie 2015, a debutat la echipa națională a României într-o partidă de Cupa Națiunilor IRB împotriva Namibiei în iunie 2011, a făcut parte din lotul pentru Cupa Mondială 2011.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ