SE ÎNTÂMPLĂ ÎN SIGHETU MARMAȚIEI – Bal de caritate cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului, în sprijinul fetiței Măriuca Iustina Trifoi, care a suferit arsuri grave în timpul exploziei din ianuarie

0
319

BAL DE CARITATE. Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 18.00, la Ballroom Miraj, Asociația Cultura Gratia Urbis din Sighetu Marmației organizează un bal de caritate, cu ocazia Zilei Mondiale  a Dansului – decretată ca atare de UNESCO, în anul 1982.

 

Sub sloganul „Dansează cu sufletul”, organizatorii își propun să aducă în fața publicului o paletă cât mai diversificată de dansuri, colaborând în acest sens cu Minimaxi DC, coregrafii Cristina Cincu Kövy și Gabor Kövy și balerina Smaranda Ciubotariu, de la Opera Vox din Cluj-Napoca. Spectacolul culminează cu un recital extraordinar Andrei Celeste.

 

În cadrul evenimentului va fi organizată și o licitație de artă. Fondurile rezultate vor ajuta la însănătoșirea Măriucăi Iustina Trifoi, care a suferit arsuri grave în timpul unei explozii în luna ianuarie a acestui an.

 

Donațiile se pot face și în contul:

Nume Titular: ADELA IOANA TRIFOI

IBAN: RO75BTRLRONCRT0364078301

Moneda: RON

SWIFT: BTRLRO22

 

Costul unui bilet de participare la balul de caritate este de 200 lei și include meniul și spectacolul. Informații suplimentare și bilete la 0744536550 – Andreea Biro.

 

Asociația Cultura Gratia Urbis Sighetu Marmației



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here