SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Vernisajul expoziției Satul codrenesc interbelic, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

0
207

VERNISAJ – EXPOZIȚIE TEMPORARĂ. Miercuri, 25 mai 2022, de la ora 13.00, la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș (Baia Mare, str. Monetăriei nr. 1-3) are loc vernisajul expoziției Satul codrenesc interbelic.

 

Evenimentul este organizat de Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Arhivele Naționale – Serviciul Județean Sălaj.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here