SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Trei spectacole programate în weekend, în Baia Mare

0
207
„Grasu Contrabasu”, scenă din spectacol

TEATRU & TEATRU DE PĂPUȘI. În weekend-ul 25-26 februarie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat 3 spectacole, cu patru reprezentații. Astfel, sâmbătă, 25 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul „Elefănțelul curios”, de Nina Cassian, în regia lui Eugen Cîmpeanu. În distribuție, actorii: Irina Oțoiu, Liliana Voș, Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Alin Albu.

 

Spectacolul aduce pe scenă un elefănțel foarte curios, care într-o zi s-a trezit cu o nouă întrebare: „Ce mănâncă crocodilul seara?”. Pentru a afla răspunsul, acesta a plecat prin pădure să întrebe animalele. Prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă seara, Floare de cactus

 

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat publicul spectacolul „Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu. În distribuția spectacolului, actorii: Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

„Floare de cactus”, un adevărat roller-coaster teatral, este o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Duminică, zi de comedie

 

Duminică, 26 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programată comedia „Grasu` Contrabasu`”, de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu. Din distribuție fac parte actorii Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca.

 

Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

 

Spectacolul durează 1 oră și  40 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here