SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Trei spectacole, în weekend, la Baia Mare

0
235
„Arta adulterului”, scenă din spectacol

TEATRU / TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși din Baia Mare prezintă spectacolul pentru copii “Scufița Roșie”, după Frații Grimm, în regia Eugeniei Ciotlăuș și Doinei Glavuț. În distribuție, actorii Felix Arțuche, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Camelia Strat Blidar. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Tot sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul “Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda.
Într-un timp al încercărilor, viața a doi frați (Emil, astrolog și Alex, un gamer nonconformist) se derulează sub semnul zodiacului, cu influențele sale planetare. Până la un punct, când Alex este interpelat de artistul bionic Stelarc, care anunță instaurarea Erei Vărsătorului, era spiritualului, a artei, a iubirii. O nouă viziune asupra vieții va prinde contur.

 

În distribuție, actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Mădălina Mare, George Pop, Valeriu Doran, Larisa Miskolczi și George Olar. Spectacolul durează 80 de minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

Duminică, Arta adulterului”

 

Duminică, 7 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal din Baia Mare este programat spectacolul “Arta adulterului”, de Pierre Chesnot, în regia lui Daniel Vulcu și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul durează 110 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

“Jean François, regizor de televiziune, și Magalie, soția unui comandant de submarin nuclear, își dau periodic întâlnire în locuința acesteia de la malul mării, care va deveni peste noapte, din rațiuni extraconjugale, Hotel Mimoza. Soția regizorului își face apariția la așa-zisul hotel, pentru a cunoaște locația unde soțul ei își petrece mare parte din timp. Care este arsenalul pregătit spre apărare de cei doi amanți și care e ofensiva în fața pericolului iminent de a fi demascată relația lor?

 

Arta adulterului ne dezvăluie rodul imaginației bogate a infidelilor puși în încurcătură de situații limită, generatoare de momente năucitoare, pline de suspans. Oare minciuna, ridicată la rang de zeu, va salva, în cele din urmă, aparențele? Hotel Mimoza e locul tuturor posibilităților.” (Ana Liliana Ilea)

 

În distribuție, actorii Eduard Bîndiu, Inna Andriuca, Sanda Savolszky, Raul Hotcaș, Denisa Blag, Valeriu Doran, Dorin Griguța, Claudia Păunescu, Claudiu Pintican, Diana Podăreanu, Dan Cordea și Andrei Han.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here