SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Trei spectacole în weekend, în Baia Mare

0
225

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În acest weekend, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole. Vineri, 9 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul “Căsătoria”, după N. V. Gogol, în regia lui Mihai Gligan. În distribuție, actorii Sanda Savolszky, Wanda Farkaș, Inna Andriuca, Eduard Bîndiu, Andrei Dinu, Dan Cordea, Mircea Gligor, Raul Hotcaș, Rodica Pașca, Alex Macavei și Andrei Han.

 

Mai mulți pretendenți și o fată de măritat își dau întâlnire. E vremea pețitului și fiecare își etalează intențiile și pretențiile. Spectacolul nu își propune să facă o demonstrație despre binefacerile căsătoriei, ci ține să ne arate fața ascunsă a acesteia. E un joc de lumini și umbre în care gândurile, îndoielile, temerile ies la suprafață și tulbură ordinea firească. Alegerea partenerului e o adevărată bătălie. Ce spune rațiunea poate să nu fie pe placul inimii. A renunța la o parte din tine înseamnă și renunțarea la liniștea interioară.

 

Spectacolul se joacă la Sala Mare, cu publicul pe scenă și durează 90 de minute. Prețul unui bilet este 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși și improvizație

 

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 11.00, la Teatrul de Păpuși este programat spectacolul „Petrică și Lupul”, în regia lui Iulian Bulancea. Din distribuție fac parte actorii Iulian Bulancea, Carmen Bulancea, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan. O misterioasă poveste, în care un copil năstrușnic, animale prietenoase, muzica frumoasă și umbre captivante ne invită în aventura copilărie. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Tot sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolului de improvizație „Improjoker”, în regia artistică a Mihaelei Sîrbu. Vor improviza: Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Petru Damșa.

 

„ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Spectacolul se joacă în Sala Studio, durează 75 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here