SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Tenorii italieni Domenico Menini, Alessandro Goldoni şi Angelo Forte, în concert-spectacol la Baia Mare

1
1279
Menini, Goldoni și Forte

CONCERT-SPECTACOL. Vineri, 26 mai 2023, de la ora 20.00, la ATP Tech Center din Baia Mare este programat spectacolul „3 tenori italieni”, cu Domenico Menini, Alessandro Goldoni şi Angelo Forte, în încheierea turneului național din România, care include spectacole în 15 orașe.

 

Spectacolul este un omagiu adus marilor tenori José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti, trei artiști legendari care au cucerit întreaga lume cu vocile și interpretările lor, iar vocile în cel mai pur stil al belcanto-ului italian ale celor 3 tenori invitați, Domenico Menini, Alessandro Goldoni și Angelo Forte, vor să reamintească publicului de cei care au fondat acest concept-spectacol.

 

Spectacolul, include arii precum “Nessun dorma”, “E lucevan le stelle”, “La donna e mobile” sau canzonete ca “O sole mio”, “Santa Lucia”, “Funiculi, Funicula” sau “Caruso”, și îi mai are ca invitați de onoare pe baritonul Fernando Araujo (profesor la Clasa de Operă a celei mai prestigioase școli de muzică din Europa, Academia Mozarteum din Salzburg), pe legendarul bariton italian Alfio Grasso și pe soprana Jeanne Marie Druce din Franța.

 

Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra di Teatro D’Opera Italiana și de Corul Operei Vox, sub bagheta tânărului dirijor și solist violinist Bogdan Costache, iar coregrafia va fi asigurată de Baletul Operei Vox (regizor și coregraf Vlad Sebastian).

 

Un bilet costă 200 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Dar ce utilitate o sa-i de-a Primăria Baia Mare a clădirii vândută de BCR ,Un mastodont de clădire cu interioare respingătoare, accesul lumii pauperizate ce caracterizează populația orașului în proporție de 60 %,va trebui sa caute sectoarele birocratice ale primăriei pt rezolvarea problemelor de viață de clarificări diverse de casa.Aceasta în condițiile în care lumea buna de nivelul domnului primar Dr econ. Cherecheș isi reezolva problemele prin net, telefon între ei. În oraș nu am văzut o căpetenie politica stand la cozile umilitoare de la spitale instituții etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here