SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Spectacol pentru cei mici, în Baia Mare: clasicul “Albă ca zăpada”, după Frații Grimm

0
203

TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 27 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare are loc spectacolul pentru copii “Albă ca zăpada”, după Frații Grimm, în regia lui Kovacs Ildiko și scenografia Ida Grumaz. În distribuție, actorii Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Ruxandra Lăzărescu.

 

Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor șapte pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânăr prinț își face apariția pentru a o salva.

 

Păpușile și decorul au fost create de Rozalia și Kalman Sule. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul biletului este 7 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here