SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Spectacol în premieră în Baia Mare, cu participarea specială a Paulei Seling, Grupului Iza și Corului Bărbătesc din Vălenii Șomcutei

0
1119

UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE. Vineri, 21 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare va fi prezentat în premieră spectacolul Secției Revistă “Ca doi brazi într-o tulpină, ca doi ochi într-o lumină”, în regia muzicală a lui Călin Ionce și scenografia lui Mihai Vălu. Spectacolul, care este dedicat Unirii Principatelor Române, îi are ca invitați speciali pe Paula Seling, Grupul Iza și Corul Bărbătesc din Vălenii Șomcutei.

 

În distribuția spectacolului: Aurora Prodan, Diana Podăreanu, Claudiu Pintican, Dan Cordea, Sonia Codorean, Diana Topan, Dorin Griguta, Răzvan Pașca, Andrei Petruş, Teodora Stupar, Bernadette Peter, Marius Sabo, Florin Varga, Adrian Cristea, Petru Damșa, Vasile Pop, Adrian Mureșan, Adrian Bogdan, Adam Jenei, Călin Ionce.

 

Spectacolul, care durează 90 de minute, va fi transmis și live, pe pagina de Facebook Teatrul Municipal Baia Mare, pentru a putea fi urmărit și de către cei care nu pot ajunge la teatru, a precizat Corina Marchiș, impresar artistic al teatrului băimărean. Prețul unui bilet la premieră este 25 de lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here