SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Se reiau rugăciunile comune la Biserica Romano-Catolică Sfântul Iosif din Baia Mare

0
348

TRADIȚIE. Miercuri, 19 ianuarie 2022, la Biserica Romano-Catolică Sfântul Iosif din Baia Mare (situată pe str. George Coșbuc) va fi reluată Novena mare în cinstea Sfântului patron al bisericii. Novena este o tradiție străveche de rugăciune devoțională în creștinism, care constă în rugăciuni comune repetate timp de 9 zile sau săptămâni succesive. În timpul pandemiei, această tradiție a fost întreruptă.

 

Preotul paroh al Bisericii Romano-Catolice Sfântul Iosif din Baia Mare, Dánku Balázs (în foto), a precizat că predica va fi rostită de către pr. Puvák Antal OFM, iar credincioșii sunt așteptați la rugăciunea comună în fiecare zi de miercuri, sfânta liturghie fiind celebrată de la ora 16.30 în limba română și de la ora 18.30 în limba maghiară.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here