SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Sâmbătă, la Aeroclubul Baia Mare, Ziua Copilului: zboruri de prezentare cu planorul sau avionul, demonstrații de acrobație cu Lotul Național al României, surprize pentru copii

0
703

PORȚI DESCHISE – AEROCLUBUL BAIA MARE. Sâmbătă, 27 mai 2023, începând cu ora 10.00 și până la ora 15.00, Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papană” Baia Mare (secție a Aeroclubului României) organizează un eveniment de tip Ziua porților deschise, ocazionat Ziua Internațională a Copilului, prin care publicul larg este invitat să ia parte la activitatea de zbor ce este organizată în cadrul aeroclubului.

 

Participanții vor avea ocazia să cunoască și să admire tehnica de zbor, să poarte discuții cu personalul navigant și sportivii de performanță sau să facă zboruri de prezentare cu planorul sau avionul.

 

În cadrul evenimentului se vor desfășura activități de zbor normale, precum și zboruri de timp demo/acrobație, realizate de către membrii Lotului Național de Acrobație al României. Pentru cei mici vom pregăti jocuri și surprize (tobogane, pictură pe față, baloane, jocuri ș.a.m.d.). De asemenea, vor fi asigurate spații pentru procurarea de apă, băuturi răcoritoare și alimente. Îi invităm pe toți pasionații și interesații să ia parte la acest eveniment dedicat copiilor și aviației. Ce poate fi mai frumos decât copii ce visează la zbor și au libertatea să aibă mintea liberă și deschisă?, a menționat Alin Droboș, comandantul Aeroclubului din Baia Mare.

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here