SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Sâmbătă, în Baia Mare, două reprezentații ale spectacolului pentru copii “Locomotivioara leneșă”

0
302
„Locomotivioara leneșă”, foto din repetiții

TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 14 mai, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși din Baia Mare, este programat spectacolul pentru copii “Locomotivioara leneșă” de S. Marsek, în regia lui Kovacs Ildiko. Din distribuție fac parte actorii Irina Oțoiu, Liliana Voș, Camelia Blidar Strat, Ruxandra Lăzărescu, Iulian Bulancea, Vlad Crișan. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei

 

O poveste despre cum începem noi, micii oamenii, să cunoaştem lumea înconjurătoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi traită de micuţa locomotivă, împreună cu cei care vin să vadă acest spectacol.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here