SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – „Muzică pentru viață”, concert caritabil al Orchestrei Simfonus (Colegiul de Arte Baia Mare), la Teatrul Municipal

0
447

SPECTACOL CARITABIL. Miercuri, 22 martie, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc spectacolul caritabil „Muzică pentru viață”, susținut de Orchestra Simfonus din cadrul Colegiului de Arte Baia Mare – coordonator Călin Ionce, dirijor Alex Rusu – și de Corul de Copii Recreart Baia Mare – coordonatori Mădălina Costin și Laura Bucureștean.

 

Scopul spectacolului îl reprezintă strângerea de fonduri pentru susținerea recuperării Patriciei Mare, o fetiță de 3 ani din Baia Mare, diagnosticată cu Sindromul Charge. Printre afecțiunile de care suferă Patricia, se numără sindrom extrapiramidal (hipoton-hiperkinetic), tulburare de dezvoltare motorie, tulburare de atenție vizuală și socializare, retard psihomotor sever, distrofie gradul 2, suspiciune de boală neurometabolică.

 

Strângerea de fonduri este cu atât mai necesară în aceste momente, cu cât Patricia împreună cu părinții săi va merge în 18 martie la Spitalul Gemelli din Roma pentru investigații amănunțite privind starea ei, în speranța stabilirii unui tratament eficient.  O parte din sumă a fost achitată deja către spital, urmând ca pe parcursul șederii lor acolo să primească factura finală.

 

Organizatorii speră ca prin susținerea acestui spectacol și prin mobilizarea comunității să se strângă o parte din suma necesară. De la vârsta de 7 luni până în prezent, Patricia face ședințe de kinetoterapie, care sunt foarte costisitoare, însă necesare pentru a-i aduce abilitățile în funcțiune.

 

Spectacolul va avea loc în sala mare a Teatrului Municipal Baia Mare, iar informații suplimentare se pot obține la nr. de tel. 0749 154 886.

 

Donațiile se pot face în urnele din foaierul teatrului sau în conturile:

ASOCIATIA MARE PATRICIA MARIA

IBAN  RO48BTRLEURCRT0613015001 Valuta   EUR

IBAN  RO98BTRLRONCRT0613015001 Valuta   RON



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here