SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Baia Mare, cel mai numeros grup muzical din țară, format din peste 1.000 de copii, vor susține un concert dedicat planetei

1
1562

ORA PLANETEI. Sâmbătă, 25 martie 2023, de la ora 20.30, în Parcul Regina Maria din Baia Mare (la trenuleț), cel mai numeros grup muzical din țară, format din peste 1.000 de copii din peste 50 de coruri şi ansambluri Cantus Mundi vor susţine recitaluri corale şi mini-concerte dedicate planetei. Evenimentul marchează Ora Pământului, ediția din acest an desfășurându-se sub deviza „Dăruieşte naturii din energia ta!”.

 

Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat de reputatul dirijor Ion Marin și derulat prin implicarea membrilor Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, iar ediția din acest an a evenimentului „Ora Pământului by Cantus Mundi” este cea de-a șaptea și este organizată concomitent în 64 de localităţi din 33 de judeţe.

 

Cu ocazia Orei Pământului, sâmbătă, 25 martie, la ora 20.30, aparatele electrice vor fi deconectate, lumina va fi stinsă pentru o oră, iar copiii vor cânta în spaţii publice pentru sănătatea pământului şi a mediului şi împotriva risipei care afectează planeta.

 

* Foto generică: @Cantus Mundi

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nu știu de unde aveți informația legată de susținerea concertului pentru “Ora Pământului” , dar pot să vă spun că sunt una dintre organizatoare. Locația nu este Piața Cetății ci Parcul “Regina Maria”.
    Dacă doriți mai multe informații, puteți să mă contactați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here