SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – La Aeroclubul Baia Mare, cursuri gratuite de planorism și parașutism pentru tinerii cu vârste de până la 23 de ani

0
759

OPORTUNITATE. Aeroclubul Teritorial „Alexandru Papană” Baia Mare, localizat pe strada 66 nr. 5 în Tăuții Măgherăuș, organizează cursuri GRATUITE  pentru obținerea licenței de pilot planor și pilot parașutist pentru tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani. Înscrierile se fac exclusiv online (aici), până la data de 11 februarie 2023.

 

Cursurile sunt structurate în două module de pregătire, cel teoretic care va avea loc în sistem hibrid (atât online, cât și fizic) în perioada februarie-aprilie şi cel practic (de zbor / salt cu paraşuta) care va începe în luna mai.

 

De asemenea, pentru persoanele interesate de zbor cu motor, Aeroclubul Baia Mare organizează și cursuri contracost pentru obținerea licenței de pilot avion PPL(A). Acestea se vor face pe aeronava de tip PS 28 Cruiser, aeronavă de ultimă generație cu tehnologie tip Glass Cockpit.

 

* Foto: @Aeroclubul Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here