SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Începe Fun Summer 2022: la Baia Mare Value Center, weekend-uri de poveste pentru copii

0
736

EVENIMENT. Timp de 4 săptămâni, începând de luni, 1 august (deschiderea oficială are loc la ora 16.00) și până duminică, 28 august 2022, la Baia Mare Value Centre se desfășoară a doua ediție a evenimentului Fun Summer, a informat Milena Cristina Teglaș, assistant manager Baia Mare Value Centre.

 

Toate zilele de sâmbătă și duminică din luna august sunt dedicate jocului și distracției pentru cei mici, organizatorii programând activități pentru copii. Astfel, în zilele de sâmbătă, începând cu ora 16.00, vor fi organizate activități artistice, jocuri amuzante, concursuri, demonstrații de arte marțiale, ateliere de robotică, dansuri tradiționale, dansuri moderne, și multe alte surprize.

 

În zilele de duminică, de la ora 15.00, la Baia Mare Value Center copiii se pot distra în cadrul Sunday funday, cu tobogane gonflabile, baloane modelabile, jocuri în nisip și multe alte activități. De asemenea, în fiecare duminică are loc o paradă a personajelor de poveste, iar de la ora 19.00, spectacole de teatru de păpuși și show-uri de magie.

 

* Foto: @Baia Mare Value Center

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here