SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, trei spectacole programate în Baia Mare

0
199
„ImproJoker”, scenă din spectacol

TEATRU & TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 18-19 februarie 2023, Teatrului Municipal Baia Mare a programat trei spectacole cu patru reprezentații. Astfel, sâmbătă, 18 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii „Locomotivioara leneșă”, în regia lui Kovacs Ildiko. Din distribuția spectacolului fac parte actorii Irina Oțoiu, Liliana Voș, Camelia Blidar, Ruxandra Lăzărescu, Alin Albu, Vlad Crișan.

 

Povestea este despre cunoaștere, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, și relaţiile pe care cei mici trebuie să le dezvolte cu cei din preajma lor. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 19.00,  la Teatrul Municipal Baia Mare este programat spectacolul de improvizație „ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu. Vor improviza Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Raul Hotcaș, Andrei Han, Alex Macavei, Petru Damșa.

 

„ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă. Spectacolul durează 75 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Duminică, 19 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Aquarius”, după un text de Radu Macrinici, în regia artistică a lui Norbert Boda. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Andrei Han, Mircea Gligor, Claudiu Pintican, Rodica Pașca, Larisa Miskolczi, Valeriu Doran și George Olar.

 

La granița dintre real și ficțiune, „Aquarius” are tot ce îi trebuie. Personaje surprinzătoare, un conflict bine conturat și linii de demarcație fluide, care se întrepătrund cu situații inedite, frizând absurdul pe alocuri, în ton cu vremurile noastre. La rândul său, umorul e nelipsit din ansamblu. Spectacolul durează 80 minute (fără pauză), iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here