SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, patru spectacole în Baia Mare

0
196
„Emilia în timp de pace”, scenă din spectacol

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 27-29 ianaurie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru spectacole cu cinci reprezentații ale spectacolelor din actuala stagiune. Astfel, vineri, 27 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Emilia în timp de pace și război”, de Aldo Nicolaj, în regia artistică a lui Radu Dinulescu și avându-le în distribuție pe actrițele Diana Podăreanu, Sanda Savolszky, Claudia Păunescu, Wanda Farkaș și Adriana Covaci.

 

„Emilia în timp de pace și război” este povestea a cinci femei, cinci personaje a căror putere de a înfrunta provocările vieții vine tocmai din inepuizabila lor sensibilitate, empatie, sete de iubire, cruzime tandră și umor.

 

Spectacolul durează 1 oră și 30 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși și comedie

 

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la orele 10.00 și 11.30, în Sala Teatrului de Păpuși, este programat spectacolul pentru copii „Isprăvile lui Păcală”, după Petre Dulfu, în regia lui Cornel Mititelu. În distribuție, actorii Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Carmen Bulancea.

 

Spectacolul, care durează 60 de minute, îi va fermeca pe cei mici prin muzica antrenantă, ritmul alert și învățăturile pline de haz. Prețul unui bilet este 7 lei.

 

Tot sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal, este programată comedia „Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu. În distribuție, actorii  Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Spectacolul, care durează două ore, este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Duminică, din nou comedie

 

Duminică, 29 ianuarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Grasu` Contrabasu`”, de Ion Sapdaru, în regia lui Radu Dinulescu și cu actorii Andrei Han, Claudia Revan, Aurora Prodan, Diana Podăreanu și Rodica Pașca în distribuție.
Pui mic, Țoancă, Biluță… sunt câteva porecle la care răspunde Pompiliu, 36 de ani, obez și necăsătorit. Are poftă de mâncare, mai puțin poftă de viață. De la vârsta de șase ani a încăput pe mâna celor trei mătuși mămoase. Nu a avut parte de experiențe erotice. Mătușile rezolvă însă problema. Angajează o prostituată pe post de menajeră, pentru a salva aparențele. Mecanismul, odată pus la punct, ar trebui să dea roade.

 

Spectacolul durează 1 oră și  40 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here