SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, în Baia Mare, spectacolul pentru copii „Muzicanții din Bremen”

0
179

TEATRU DE PĂPUȘI. Sâmbătă, 4 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul „Muzicanții din Bremen”, dramatizare după Frații Grimm, în regia lui Ciprian Huțanu. În distribuție, actorii Camelia Strat, Ruxandra Lăzărescu, Liliana Voș, Irina Oțoiu și Carmen Bulancea.

 

Vrând să împleteasă întâmplarea banală cu metafora specifică teatrului de animație și concretul cotidian cu fantasticul, Ciprian Huțanu a supradimensionat propunerea făcută de Frații Grimm în „Muzicanții din Bremen”, atât din punct de vedere plastic, cât și din punct de vedere al jocului scenic, și a trimis povestea celor patru animale într-o dimensiune universală, ca pildă pentru oameni de tot felul și de orice vârstă.

 

Spectacolul, care a avut premiera în urmă cu exact 9 ani, durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here