SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, în Baia Mare, premieră la Revistă și spectacole de dans contemporan și teatru de păpuși

0
509
„Clovnii în vacanță”, scenă din spectacol

PROGRAM SPECTACOLE – BAIA MARE. În weekendul 18-19 martie 2023, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei spectacole cu patru reprezentații. Astfel, sâmbătă, 18 martie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși, este programat spectacolul pentru copii Clovnii în vacanță, în regia lui Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. În distribuție, actorii Iulian Bulancea și Carmen Bulancea.

 

Un spectacol în care doi clovni colorați și simpatici vor împărtăși cu cei din public întâmplările și experiențele lor de o viața, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață.  Spectacolul durează 45 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă seara, dans contemporan

 

Sâmbătă seara, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, este programat spectacolul de dans contemporan ”Placebo” – concept, coregrafie și light design Arcadie Rusu. Din distribuția spectacolului fac parte membrii Companiei de dans contemporan Ex-Centric Dance Team: Alex Macavei, Alina Coteț, Brianna Waltner, Carla Waltner, George Pop, Raul Hotcaș și Roxana Florescu.

 

“Placebo este medicamentul minții noastre, care poate vindeca organismul de afecțiuni. Este speranța, conștientă sau inconștientă, că ne vom însănătoși. Placebo este metafora căutării unui tip de vindecare alternativă.

 

“Placebo” este pastila de care medicina clasică a uitat, preocupată să ne trateze simptomele și nu cauza. Medicina spitalelor noastre definește sănătatea prin absența bolii și ne administrează tratamente cu prefixul “anti”. Ne separă corpul în părți componente și ignoră partea spirituală și emoțională. (Arcadie Rusu)

 

Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei – pentru elevi, studenți, pensionari).

 

Duminică, premieră la Revistă

 

Duminică, 19 martie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare, Secția Revistă prezintă în premieră spectacolul “De-Conectat” – regie muzicală Călin Ionce, scenografie Mihai Vălu. Din distribuția spectacolului fac parte artiștii Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Romeo Cornelius, Andrei Petruș, Emanuela Dumitran, Mădălina Rogojan, Petru Damșa, Vasile Pop, Adam Jenei, Adrian Bogdan, Dan Secheli, Călin Ionce.

 

“De-Conectat” este un concert care reunește hituri nemuritoare, de ieri și de azi, aduse într-o manieră cât mai acustică – de altfel foarte la modă acum, în contemporaneitate. Muzicienii Teatrului Municipal împreună cu artiști băimăreni, reuniți în formula Akustika Band, vor face să răsune piese celebre diversificate stilistic ale unor personalități de renume mondial, precum Frank Sinatra, Michael Jackson, The Beatles, alături de Imagine Dragons, Hooverphonic etc.

 

Spectacolul durează 80 de minute, iar prețul unui bilet la premieră este 25 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here