SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, în Baia Mare, Ansamblul Folcloric Național Transilvania organizează Festivalul Național Concurs „Ion Petreuș”

0
540

FESTIVAL DE FOLCLOR. Sâmbătă și duminică, 25-26 iunie 2022, Consiliul Județean Maramureș, prin Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”, organizează cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Național Concurs de Folclor „Ion Petreuș”.

 

Evenimentul evocă memoria inegalabilului rapsod popular Ion Petreuș, vocea de neuitat din duetul Frații Petreuș, în același timp fiind  și un concurs care se adresează soliștilor vocali și instrumentiștilor cu vârste cuprinse între 16 și 35 de ani.

 

Festivalul se va desfășura în Piața Cetății din municipiul Baia Mare, începând cu ora 18.00 și va fi un adevărat regal folcloric deoarece atât soliștii vocali și orchestra, precum și corpul de balet ale Ansamblului Folcloric Național ”Transilvania” vor susține recitaluri alături de invitați de renume.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here