SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, două spectacole în Baia Mare

0
334
„Floare de cactus”, scenă din spectacol

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 3-4 decembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat trei reprezentații a două spectacole. Astfel, sâmbătă, 3 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul Scufița Roșie”, după Frații Grimm, în regia Eugeniei Ciotlăuș și scenografia Idei Grumaz.

 

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, cu toate întâmplările ei pe care le trăiește prin toate locurile pe care le colindă, o puteţi vedea într-o versiune scenică în imaginaţia regizoarei Eugenia Ciotlăuş şi reluată de Doina Glăvuţ, fostă actriţă a Teatrului de Păpuşi. Un spectacol ce face parte din categoria spectacolelor copilăriei.

 

În distribuție, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Irina Oțoiu, Vlad Crișan, Carmen Bulancea, Sonia Codorean. Din colectivul tehnic: regie tehnică și sunet – Sule Zsolt, lumini – Liviu Goron. Spectacolul durează 60 minute, prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, zi de comedie

 

Duminică, 4 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here