SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În weekend, două spectacole cu patru reprezentații în Baia Mare

0
236

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 11-13 noiembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat patru reprezentații a două spectacole. Astfel, vineri, 11 noiembrie și duminică, 13 noiembrie, de la ora 19.00, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Floare de cactus” de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu. În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi.

 

Spectacolul este un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate. Un cuplu din zilele noastre. O iubire nebuloasă. Trei copii. Răsturnări de situație. O sinucidere ratată. Beneficiind de două ecranizări celebre cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur, piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

Sâmbătă, teatru de păpuși

 

Sâmbătă, 12 noiembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare este programat spectacolul „Isprăvile lui Păcală”, după Petre Dulfu, în regia lui Cornel Mititelu. În distribuție, actorii Alin Albu, Vlad Crișan, Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Sonia Codorean, Carmen Bulancea.

 

Spectacolul îi va fermeca pe micii spectatori prin muzica antrenantă, ritmul alert și învățăturile pline de haz. Spectacolul durează 60 de minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here