SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare: “Zoomenirea”, un spectacol al tinerilor din trupa de teatru Silver

0
222

TEATRU. Miercuri, 25 mai, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare are loc spectacolul Zoomenirea, realizat în colaborare cu Asociația Culturală Artspot. Spectacolul îi are în distribuție pe tinerii din trupa de teatru Silver, coordonați de Andrei Han: Ștefan Amarandei, Teodora Țolaș, Denise Moșu, Larisa Povară, Iasmina Pop, Eric Waltner, Delia Heredea, Radu Sălăjan, Teodora Trufan, Cristina Kubaș, Andrei Dragomir, Alexandra Cirț.

 

Despre spectacol: Omenirea a ajuns să trăiască mai degrabă într-o imensă „grădină zoologică umană” – unde nu îi vom putea vedea niciodată adevărata natură. Fiecare om se izolează în propriile sale medii artificiale – unde poate fi admirat în toată splendoarea lui de suprafață, dar unde orice instinct îi este reprimat de propriile sale temeri. Și-a creat condițiile artificiale necesare care să-i stimuleze nevoile naturale și în care poate trăi o eternitate în deplină izolare. Aceasta este Zoomenirea despre care vorbește și spectacolul tinerilor actori din Trupa Silver.

 

Spectacolul durează 55 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here