SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare, deschiderea expoziției artiștilor fotografi Silviu Gheție, Oleg Tishkovets și Vasile Dorolți

0
252

EXPOZIȚIE DE FOTOGRAFIE. Miercuri, 6 aprilie 2022, la ora 16.00, în sala de expoziții temporare a Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» (localizat pe str. 1 Mai nr. 8), are loc vernisajul Expoziției de Fotografie “Împreună”, a artiștilor fotografi Silviu Gheție, Oleg Tishkovets și Vasile Dorolți.

 

De-a lungul timpului, fotografia s-a consacrat ca o formă de artă, însă recent, datorită progresului tehnologiei, ea a devenit un fenomen social, motiv pentru care expoziția “Împreună” definește trei genuri ale fotografiei contemporane: reportajul, fotografia de arhitectură și eseul fotografic.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here