SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În Baia Mare, Concert Extraordinar de Paște al Filarmonicii de Stat din Satu Mare: soliste, soprana Yolanda Covacinschi și mezzosoprana Orsolya Veress

0
669

CONCERT EXTRAORDINAR DE PAȘTE. Vineri, 22 aprilie 2022, de la ora 19.00, în sala de concerte ATP Tech Center, în premieră în Baia Mare, are loc la Concertul Extraordinar de Paște al Filarmonicii de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare (dirijor Ștefan Novak).

 

Solistele Yolanda Covacinschi (soprană) și Orsolya Veress (mezzosoprană), acompaniate de Filarmonica de Stat din Satu Mare, vor prezenta concertul “Stabat Mater”, compus în anul 1736 de Giovanni Battista Pergolesi după un imn creștin din secolul al XIII-lea închinat Fecioarei Maria. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute și apreciate lucrări religioase având ca temă patimile Mântuitorului Iisus Hristos.

 

Organizatorul evenimentului este Fundația Culturală Euroart. Biletele pot fi achiziționate de AICI (prețul unui bilet este 60 de lei).

 

* Foto: @ Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din Satu Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here