SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În această seară, în Baia Mare, spectacolul „Nevrozele sexuale ale părinților noștri”

0
273

TEATRU. Duminică, 10 octombrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „Nevrozele sexuale ale părinților noștri”, de Lukas Bärfuss, pentru regia căruia, Tudor Dreve a primit o nominalizare la secțiunea Debut a Galei Premiilor UNITER 2021 (spectacolul a avut premiera în 20 septembrie 2020).

 

În distribuție, actorii Denisa Blag, Sanda Savolszky, Ioan Costin și Dragoș Călin. Spectacolul durează 80 minute, iar prețul unui bilet este 20 de lei (preț redus: 10 lei).

 

“Mama Dorei decide să îi sisteze medicația fetei cu tulburări de comportament. Cunoașterea de sine începe odată cu trezirea sexualității pentru tânăra Dora. Din acest moment, impulsurile vor răbufni cu intensitate în psihicul ei necenzurat. Dora își va trăi viața condusă de senzații.

 

Fără inhibiții, ea va experimenta erotismul dus la extrem. Experiența senzorială îi captează atenția în totalitate. Rănile fizice provocate nu o afectează. Credulitatea o va face invulnerabilă în fața decepțiilor pe care e incapabilă să le înțeleagă. În această ecuație, părinții sunt puși în expectativă. Mereu pe marginea prăpastiei, Dora își găsește refugiul în lumea ei imaginară.” – Ana Liliana Ilea.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here