SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În această seară, în Baia Mare, comedia “Floare de cactus”

0
116

TEATRU – BAIA MARE. Joi, 20 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programată comedia “Floare de cactus”, de Pierre Barillet & Jean-Pierre Grédy, în regia lui Daniel Vulcu.

 

În distribuție, actorii Dragoș Călin, Sanda Savolszky, Denisa Blag, Alex Macavei, Dorin Griguța, Wanda Farkaș, Ioan Costin și Larisa Miskolczi. Spectacolul durează două ore, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus – pentru elevi, studenți, pensionari: 10 lei).

 

Spectacolul, un adevărat roller-coaster teatral, o comedie efervescentă, cu oameni obișnuiți, construită în jurul unor cupluri ce durează cât bulele unei șampanii de calitate, a beneficiat de două ecranizări celebre, cu încasări record, un premiu Oscar și cinci premii Globul de Aur.

 

Piesa “Floare de cactus” nu are vârstă, tratând dragostea și multiplele ei fațete cu multă dezinvoltură. Și foarte mult umor.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here