SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – În 6 noiembrie, turneul național „Pe tine te-am ales” al trupei Compact ajunge în Baia Mare

0
993

CONCERT COMPACT. Trupa Compact a anunțat continuarea turneului „Pe Tine Te-am Ales”, început în primăvara acestui an. În perioada 8 octombrie – 13 noiembrie, Paul Ciuci, Ionuț „John” Micu, Cătălin Tuță-Popescu și Lucian „Lucas” Iluț vor concerta în 11 municipii din România.  Duminică, 6 noiembrie 2022, parcursul celor de la Compact ajunge la Baia Mare – spectacolul are loc la Teatrul Municipal Baia Mare (localizat pe strada Crișan nr. 8).

 

Prețul unui bilet este 85 de lei, iar acestea au fost puse în vânzare. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro/bilete-turneu-compact, la casele de bilete ale sălilor de concerte, precum și în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo și Edenred, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. La prețul biletelor comandate on-line se adaugă comisionul firmei de ticketing (circa 4 lei).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here