SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole în weekend, în Baia Mare

0
352
ImproJoker, scenă din spectacol

TEATRU ȘI TEATRU DE PĂPUȘI. În weekendul 24-25 septembrie 2022, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole. Astfel, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.00, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul pentru copii “Albă ca zăpada”, în regia lui Kovacs Ildikó. În distribuție, Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu și Vlad Crișan.

 

Povestea copilăriei fiecaruia dintre noi. Albă ca Zăpada este o prințesă a cărei mame vitrege îi vrea răul, deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure, la căsuța celor șapte pitici. Împărăteasa cea rea, aflând că aceasta încă trăiește, pune la cale diferite planuri pentru a scăpa de ea, dar în final, un prinț își face apariția și o salvează.

 

Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Duminică, ImproJoker

 

Duminică, 25 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat spectacolul „ImproJoker”, în regia Mihaelei Sîrbu. În distribuție, actorii Eduard Bîndiu, Denisa Blag, Andrei Dinu, Mircea Gligor, Andrei Han, Raul Hotcaș, Alex Macavei, Alexandra Vanci, Petru Damșa.

 

La un spectacol de improvizație ești liber să râzi cât vrei, iar actorii intră în scenă fără nicio replică pregătită în avans, deschiși 100% la sugestiile publicului, căruia îi oferă o experiență de neuitat.

 

Spectacolul durează 75 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here