SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Două spectacole în Baia Mare, ultimele spectacole programate în acest an la Teatrul Municipal

0
401

SPECTACOLE DE COLINDE. În acest sfârșit de săptămână, Teatrul Municipal Baia Mare a programat două spectacole cu patru reprezentații. Acestea sunt ultimele spectacole programate în anul 2022. Astfel, sâmbătă, 17 decembrie, de la orele 10.00 și 11.30, la sala Teatrului de Păpuși este programat spectacolul „Poveste de Crăciun”, o creație colectivă, un spectacol interactiv, de sărbători, cu colinde, cu brăduți împodobiți, cu jucării și cadouri pentru toți cei dragi.

 

Din distribuție fac parte actorii Liliana Voș, Ruxandra Lăzărescu, Carmen Bulancea, Sonia Codorean, Iulian Bulancea, Irina Oțoiu, Alin Albu. Spectacolul durează o oră, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

Sâmbătă și duminică seara, 17 și 18 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Municipal va avea loc premiera spectacolului de Crăciun „Vis de iarnă”, în regia muzicală Călin Ionce. Scenografia spectacolului este semnată de Mihai Vălu, iar coregrafia de Carla Waltner.

 

Pentru ca magia și bucuria Sărbătorilor de iarnă să ne împresoare, „Vis de iarnă” e darul mult așteptat. Spectacolul vine să ne ofere călduros colinde, dans contemporan, voie bună și urări de mai bine.

 

Feeria va fi asigurată de: soliștii Dorin Griguta, Răzvan Pașca, Andrei Petruş, Emanuela Dumitran, Maria Niță, Paula Crișan, Diana Topan, Cătălin Dumitraș, Romeo Cornelius, Grup Folk Clasic, instrumentiștii Petru Damșa, Vasile Pop, Ádám Jenei, Adrian Bogdan, Teodora Stupar, Florin Varga și trupa de balet a secției Revistă, formată din: Carla Waltner, George Pop, Alina Coteț, Maghear Loredana, Georgiana Felecan, Roxana Florescu și Kovacs Maria. Prețul unui bilet este 25 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here