SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Care sunt cele 4 spectacole din weekend, în Baia Mare

0
191

PROGRAMUL SPECTACOLELOR DIN WEEKEND. Teatrul Municipal Baia Mare a anunțat programul spectacolelor programate în acest weekend (25-27 februarie 2022). Astfel, vineri, 25 februarie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal se va juca spectacolul „Descompus”, după texte de Matei Vișniec, în regia lui George Olar și scenografia lui Mihai Vălu.

 

Un spectacol despre uman și dezumanizare, despre noi, aici și acum, un spectacol din categoria atât de rară a Teatrului de Avertisment – nu de divertisment. Biblioteca umană s-a mutat în orașul nostru. Se mișcă, respiră, trăiește și atrage oameni-cărți, într-un amplu proces de purificare. Odată cu ea, spălătorii de creiere creează spații alveolare și își racolează adepți.

 

În distribuție, actorii Andrei Han, Alex Macavei, Mircea Gligor, Larisa Miskolczi, Rodica Pașca, Inna Andriuca, Mădălina Pop, Loredana Maghear. Spectacolul durează 90 minute, iar prețul unui bilet este 20 lei (preț redus: 10 lei).

 

Teatru de păpuși

 

La Teatrul de Păpuși, luna februarie se încheie cu trei reprezentații ale spectacolului “Albă ca Zăpada”, după Frații Grimm, programate astfel: sâmbătă, 26 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, și duminică, 27 februarie, de la ora 10.00.

 

„Albă ca Zăpada este o prințesă, a cărei mame vitrege îi vrea răul deoarece o invidiază pentru frumusețea sa. Nevoită să fugă de acasă pentru a scăpa cu viață, prințesa nimerește în pădure la căsuța celor 7 pitici. Ajunsă aici, ea se adăpostește în casa acestora și se împrietenește cu ei. Împărăteasa cea rea, aflând că prințesa trăiește, pune la cale diferite planuri de a scăpa de ea, însă piticii o salvează. Când cel mai reușit plan al împărătesei este îndeplinit, un tânar prinț își face apariția pentru a o salva.”

 

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Irina Oțoiu, Ruxandra Lăzărescu, Vlad Crișan. Spectacolul durează 60 minute, iar prețul unui bilet este 7 lei.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here