SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Ansamblul „Transilvania” organizează o plimbare cu bicicleta, participanții trebuind să fie îmbrăcați în ii sau cămeși tradiționale

0
346

ZIUA UNIVERSALĂ A IEI. Vineri, 24 iunie, de la ora 19.00, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vă propune de Ziua Universală a Iei o activitate inedită: „Cu ia pe bicicletă”. Evenimentul, în cadrul căruia sunteți invitați să participați la o plimbare cu bicicleta îmbrăcați în ii sau cămeși tradiționale, va avea loc în Baia Mare, plecarea fiind programată din Centrul Vechi.

 

Traseul prin oraș este următorul: plecarea din Centrul Vechi – str. Gheorghe Șincai – str. Culturii – b-dul București – b-dul Unirii – str. Progresului – str. Culturii – str. 22 Decembrie – str. Crișan – revenirea în Centrul Vechi.

 

Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” vine în întâmpinarea celor care doresc să participe la acest eveniment, însă nu dețin în garderoba personală o ie tradițională românească, împrumutând ii din bogata sa ladă de zestre. Evenimentul vizează promovarea iei românești.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here