ȘCOALA MAMEI – S-au reluat cursurile gratuite de pregătire a gravidei pentru naștere și lăuzie la Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare

0
322

CURS DE EDUCARE/PREVENȚIE ÎN SĂNĂTATE. După o lungă pauză, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, vă anunță cu bucurie reluarea cursurilor de pregătire a gravidei pentru naștere și lăuzie, în cadrul campaniei “Școala Mamei”. Cursurile sunt gratuite, organizate în module începând cu modulul dedicat gravidelor aflate în primul trimestru de sarcina și vor fi susținute de medici din cadrul secțiilor de Obstetrica-Ginecologie și Neonatologie.

 

Prima sesiune de cursuri va debuta în 6 aprilie 2023, începând cu ora 11.30, la Centrul de Planificare Familială, situat pe strada Progresului nr. 17, etaj 1. Cei dornici să cunoască tainele relaționării cu viitorul membru al familiei pot apela la nr. de telefon: 0262 220 445, ocazie cu care vor putea afla detalii cu privire la temele abordate, despre modulele dedicate mamicilor aflate în semestrele II și III de sarcină, despre sănătatea sarcinii, întâlnirea cu bebelușul, alăptarea, îngrijirea nou-născutului sau alte teme specifice sarcinii, nașterii și copilului mic, la solicitarea cursanților.

 

Este un curs de educație și prevenție în sănătate, ce se desfășoară în cadrul SJUBM. Evenimentele se adresează viitorilor părinți, interesați de sănătate, prevenție, dar și de socializarea cu alți părinți și specialiști în medicină. Vă invităm să descoperiți un loc unde puteți găsi sprijin și informații sigure, de la primii pași în călătoria de părinte, pentru un copil sănătos.

 

Manager Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, George Alexandru Oros



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here