SCHI – Rezultate foarte bune obținute de CSS Baia Sprie la Campionatele Naționale de Orientare pe Schiuri

0
292
CSS Baia Sprie

PREMIANȚI. Desfășurate în perioada 19-22 ianuarie la Băile Harghita, Campionatele Naţionale de Orientare-Schi organizate sub egida Federaţiei Române de Orientare s-au încheiat cu rezultate de excepție pentru sportivii maramureșeni de la CSS Baia Sprie.

 

La competiție au participat 14 cluburi de profil (cea mai amplă participare din ultimii ani), care și-au disputat supremația într-un număr de cinci probe (sprint, medie distanţă, lungă distanţă, ştafetă şi ştafetă mixtă). Condițiile de concurs au fost foarte bune, pe întreaga desfășurare a campionatelor, atât grosimea optimă a stratului de zăpadă și urmele bine bătute, cât și traseele bine concepute de organizatori și vremea favorabilă conlucrând la asigurarea succesului acestei competiții.

 

Clubul din Baia Sprie a aliniat la startul întrecerii 11 sportivi și – lucru demn de toată lauda – aceștia au obținut un număr de 14 medalii (2 de aur, 4 de argint şi 8 de bronz), toţi cei 11 sportivi întorcându-se acasă cu cel puţin o medalie.

 

Iată rezultatele obținute de sportivii noștri:

 

Locul I   – Laza Ileana F 45 – probele de Sprint şi Lungă Distanţă

Locul II  – Czimbor Alexandra F 12 – proba de Lungă Distanţă

Locul II  – Dobrican Bogdan  M 12 – proba de Medie Distanță

Locul II  – Ştafeta F 14 – Uvegheș  Denisa, Ciunca Adina

Locul II  – Ştafeta M 14 – Bauer Richard, Dobrican Bogdan, Major Gabriel

Locul III – Ciunca Adina F 14 – probele de Sprint, Medie şi Lungă Distanţă

Locul III – Dobrican Bogdan M 12 – proba de Medie Distanță

Locul III – Rob Claudiu  M 20 – proba de Medie Distanță

Locul III – Ştafeta F 14 – Gaspar Diana, Czimbor Alexandra

Locul III – Ştafeta M 18 – Ardelean Marius, Trif Adelin, Trif Cristian

Locul III – Ștafeta M 21 – Rob Claudiu contribuţie.

 

De asemenea au mai fost obținute numeroase locuri 4, 5 şi 6 de către următorii sportivi: Trif Adelin, Trif Cristian, Uvegheș  Denisa, Dobrican Bogdan, Rob Claudiu, Major Gabriel, Bauer Richard.

 

Sportivii sunt elevi la Şcolile Gimnaziale „Lucian Blaga” și „Simion Bărnuţiu” din Baia Mare și Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul Tehnic de Transporturi Auto din Baia Sprie, fiind pregătiţi de prof. Laza Ileana, sub îndrumarea director prof. Toma Andreea.

 

Informațiile ne-au parvenit la redacție prin amabilitatea clubului CSS Baia Sprie.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here