SCANDALUL DIN PNȚCD – După excluderea lui Doru Dăncuș, conducerea PNȚCD a făcut prima propunere de preluare a conducerii filialei din Maramureș

0
1699
Doru Dăncuș și Nicolae Mișulec

PROPUNERE. În timp ce exclusul anunțat de conducerea PNȚCD, controlată de Aurelian Pavelescu, Ioan Doru Dăncuș, contestă în instanță decizia (în fapt acesta a descis trei procese partidului), președintele formațiunii îi caută înlocuitor, pentru a prelua șefia filialei PNȚCD Maramureș. Surse politice din conducerea PNȚCD au precizat, pentru 2mnews, că președintele Pavelescu l-a delegat pe vicepreședintele Gheorghe Dinescu (care este și președintele PNȚCD Argeș) să contacteze primul potențial înlocuitor al lui Dăncuș, iar apoi l-a contactat personal.

 

Alegerea conducerii PNȚCD este parțial surprinzătoare, fiind vorba despre un fost membru PNȚCD, acum în USR: Nicolae Mișulec (58 de ani), originar din comuna Bistra. Mișulec a fost președintele filialei județene înainte de a-l readuce la conducerea partidului pe Dăncuș și a fost consilier județean din partea PNȚCD în mandatul 2016-2020, însă a părăsit partidul înaintea alegerilor din 2020, acum fiind membru USR.

 

Deși Mișulec nu a putut fi contactat pentru a oferi public un punct de vedere în privința acestei propuneri (de a prelua, din nou, conducerea PNȚCD Maramureș), informația a fost confirmată pentru 2mnews de persoane din conducerea centrală a partidului, având grad de acuratețe de 100% (motiv pentru care am și făcut-o publică). Dacă Mișulec va accepta propunerea lui Pavelescu, în proxima ședință a Consiliului Național de Conducere a PNȚCD se va emite hotărârea prin care va fi numit, cu titlu interimar, președinte al filialei Maramureș.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here