SĂRBĂTORI – Târgul de Crăciun în Baia Mare: când începe și cum va fi organizat

0
1535

EVENIMENT. Târgul de Crăciun din Baia Mare va fi inaugurat în acest an joi, 30 noiembrie, și va fi funcțional până la jumătatea primei luni a anului 2018 (15 ianuarie), locația fiind cea deja tradițională, în centrul vechi al orașului (Piața Libertății).

 

Structurile comerciale avizat de Comisia de Arhitectură și Estetică Urbană din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare sunt căsuțele din lemn (puse la dispoziție de municipalitate), însă și tarabele cu care băimărenii s-au obișnuit încă din anii trecuți. Conform regulamentului târgului, organizatorii au anunțat că se pot scoate la vânzare produse artizanale, produse industriale și alimentare de sezon, și se pot organiza jocuri.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here