SĂRBĂTORI DE IARNĂ – Vineri, spectacol în premieră în Baia Mare: „Colinde, corinde”, în regia muzicală a lui Călin Ionce

0
808

SPECTACOL ÎN PREMIERĂ. Vineri, 10 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare, Secția Revistă prezintă în premieră spectacolul „Colinde, corinde”, în regia muzicală a lui Călin Ionce.

 

În spectacol: Cristina Ioan, Paula Crișan, Sonia Codorean, Francesca Hojda, Diana Topan, Emanuela Dumitrean, Elena Foriș, Teodora Stupar, Andrei Petruș, Cătălin Dumitraș, Dorin Griguța, Răzvan Pașca, Adrian Bogdan, Adam Jenei, Adi Mureșan, Petru Damșa, Vasile Pop, Grupul vocal tradițional al Colegiului de Arte, alături de Titi, Vasile și Dan (Titi Petruțiu, Vasile Ionce și Dan Cordea).

 

Spectacolul „Colinde, corinde” vă aduce lumină și bucurie în suflet, în prag de sărbători. Ca în fiecare an, colindele și cântecele de iarnă poposesc pe scena Teatrului Municipal Baia Mare, în haine vechi și noi deopotrivă, iar artiștii vor face ca muzica tradițională de Crăciun să rezoneze în inimile voastre.

 

Spectacolul durează 100 de minute, iar prețul unui bilet este 25 lei. Următoarele reprezentații vor avea loc duminică, 19 decembrie, și miercuri, 22 decembrie, ambele fiind programate de la ora 19.00. Prețul biletelor la spectacolele de duminică și miercuri este 20 de lei (preț redus, 10 lei).

 

Reprezentația de miercuri, 22 decembrie, va fi transmisă și live, pe pagina de Facebook – Teatrul Municipal Baia Mare, astfel încât magia de pe scenă să ajungă și la cei care nu pot să vină la teatru, a precizat Corina Marchiș, impresar artistic al teatrului băimărean.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here