SĂRĂCIE LUCIE – Administratorii unicului mall din Maramureș nu-și mai permit nici măcar un comunicator care să cunoască limba română: drept la replică plin de greșeli de ortografie

0
1035

LIMBA RELOCĂRII. În urma publicării articolului în care 2mnews consemna acțiunea administrației mall-ului Vivo! din municipiul Baia Mare de a reloca cu forța (împotriva voinței sale) un agent economic cu care are un contract valid până în anul 2020 (e vorba despre entitatea juridică care administrează cafe-barul Zoom, situat din 2012 la parterul complexului comercial), a apărut, previzibil, și reacția, sub forma unui Drept la replică.

 

Deși, în principiu, acesta nu contestă nimic din informațiile consemnate în scrierea noastră, am decis să-l publicăm pentru a anunța grupul imobiliar comercial Immofinanz, companie cu un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,2 miliarde de euro (fără activele din Rusia), cea care deține și marca de retail Vivo!, de situația dezastruoasă în care se află în Baia Mare – deși păstrăm suspiciunea că nu o cunosc, măcar din datele financiare, firma care administrează mall-ul băimărean raportând în ultimii cinci ani pierderi financiare care totalizează peste 14 milioane de euro.

 

Atât de lucie e sărăcia la Vivo!, încât compania nu-și mai permite nici măcar un contract de comunicare cu cineva care cunoaște limba română. Vă redăm Dreptul la replică, expediat sub sigla unui „brand Immofinanz”, așa cum a fost el remis publicației:

 

“Drept la replica

Baia Mare, 17 septembrie 2018

 

Raporturile contractuale dintre Retail Development Invest 1 S.R.L si Poputa Vlad Intreprindere Inidividuala  au incetat

Contractul de inchiriere incheiat de Retail Development Invest 1 S.R.L.,  in calitate de proprietar, si Poputa Vlad Intreprindere Inidividuala, cu privire la un spatiu comercial din cadrul centrului commercial VIVO! Baia Mare, a incetat in deplina conformitate cu dispozitiile contractuale expres asumate de ambele parti.

 

Retail Development Invest 1 S.R.L si-a exercitat dreptul de relocare expres prevazut in contract, sens in care a propus fostului chirias, Poputa Vlad Intreprindere Inidividuala , mai multe spatii comerciale din incinta centrului comercial VIVO! Baia-Mare.

 

In ciuda disponibilitatii proprietarului de a identifica cea mai buna varianta de relocare disponibila, Poputa Vlad Intreprindere Inidividuala nu a acceptat niciuna din propunerile inaintate, aspect care a determinat, conform prevederilor contractuale, incetarea contractului la data stabilita in vederea relocarii.”.

 

Cătălin VISCHI

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here