ȘANSĂ – Campioana județeană a Maramureșului își va juca promovarea în Liga a III-a într-un singur meci de baraj, cu Sportul 2007 Șimleu Silvaniei

0
421

PROMOVARE ÎN LIGA A III-A. Câștigătoarea titlului de campioană județeană din Maramureș, care se va decide astăzi, de la ora 17.30, în urma unui meci de baraj între liderele seriilor Nord și Sud din Liga a IV-a, respectiv CSM Sighetu Marmației și Progresul Șomcuta Mare nu va juca într-un miniturneu pentru promovarea în Liga a III-a, așa cum a decis FRF, ci va disputa un singur meci de baraj.

 

Conform deciziei FRF și a tragerii la sorți, campioana Maramureșului trebuia să susțină un turneu în trei, cu campioanele județene din Sălaj și Bistrița-Năsăud, însă Comitetul de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Bistrița-Năsăud a hotărât, în 21 iulie, să amâne stabilirea campioanei (și acolo sunt două serii și exista varianta jucării ultimelor două etape rămase nedisputate, sau disputarea directă a unui meci de baraj în actualele lidere ale seriilor) și a anunțat FRF că nu participă la barajul pentru promvare în Liga a III-a.

 

În Sălaj, Biroul Executiv al AJF Sălaj a hotărât îngheţarea campionatului Ligii a IV-a cu menţinerea clasamentului actual (există o singură serie în Liga a IV-a din județ), deși inițial s-a discutat disputarea unui baraj în dublă manşă sau într-o singur meci pe teren neutru între echipele de pe primele două locuri, aflate la egalitate de puncte (!), Sportul 2007 Șimleu Silvaniei și Rapid Jibou.

 

În consecință, CS Sportul 2007 Şimleu Silvaniei a fost declarată câştigătoarea Campionatului Ligii a 4-a, ediţia 2019/2020 şi reprezentanta judeţului Sălaj la barajul de promovare în Liga a III-a. În aceste condiții, învingătoarea din meciul de astăzi dintre CSM Sighet Marmației și Progresul Șomcuta Mare își va juca promovarea în Liga a III-a în meci direct cu Sportul 2007 Șimleu Silvaniei, cel mai probabil pe teren neutru.

 

Reprezentanta Sălajului în meciul de promovare în Liga a III-a a disputat în această ediție 13 meciuri, a câștigat 11, a încheiat un meci la egalitate și a pierdut o singură partidă, acumulând 34 de puncte și un golaveraj de 60-9. Echipa este antrenată de orădeanul George Zima, are un lot format din 24 de jucători (câţiva juniori) și în pauza competițională au făcut două transferuri (Eduard Trinka şi Adelin Neaga).

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here