SĂNĂTATE – Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, dotat de Ministerul Sănătății cu echipamente de peste 1 milion de lei

0
415

DOTĂRI CU ECHIPAMENTE MEDICALE. Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare a fost finanțat cu peste 1 milion de lei din bugetul Ministerului Sănătății pentru achiziția a două echipamente medicale necesare desfășurarea activității la nivel de performanță ridicat.

 

Astfel, sala de Chirurghie Cardiovasculară a fost dotată cu un sistem pompă de circulație extracorporală Stockert S5 (un echipament care preia funcția inimii pe perioada intervenției chirurgicale, fiind vital pentru desfășurarea în condiții de siguranță a operației). De asemenea, secția ORL a fost dotată cu un scaun pentru chirurgie buco-maxilo-facială.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here