SĂNĂTATE – Specialiști în chirurgia artroscopică din Târgu Mureș îi învață pe medicii ortopezi de la Spitalul Județean din Baia Mare noile tehnici operatorii

1
1311

INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ COMPLEXĂ. Doi medici specialiști în chirurgia artroscopică de la centrul universitar din Târgu Mureș, dr. Răzvan Marian Melinte – medic primar Ortopedie-Traumatologie și doctor în medicină și dr. Dan Zolog Șchiopea – medic specialist Ortopedie-Traumatologie, au realizat la Spitalul Județean „Dr. Constantin Opriș” o intervenție chirurgicală complexă de reconstrucție de ligament încrucișat anterior a genunchiului.

 

Cei doi medici invitați au beneficiat de implicarea a doi dintre cei mai tineri medici specialiști din cadrul secției Ortopedie-Traumatologie, dr. Norbert Friedl și dr. Radu Harlișca, care împreună cu dr. Rareș Moșuț, medic specialist, au deprins noile tehnici în domeniu. Conducerea spitalului s-a îngrijit de achiziționarea truselor și materialelor necesare acestor noi intervenții complexe, cu scopul de a îmbunătăți oferta de servicii medicale oferite în cadrul secției Ortopedie-Traumatologie de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

 

Dr. Andrei Prie, șeful secției Ortopedie-Traumatologie, a precizat că se intenționează achiziția de proteze totale de genunchi și chiar de umăr, prin Programul Național de Endoprotezare. Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare le-a mulțumit medicilor din Târgu Mureș pentru implicarea și disponibilitatea de a institui noi tehnici operatorii în unitatea spitalicească maramureșeană.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Super. Sperăm să fie de bun augur cele petrecute la spitalul nostru de urgență. Succes deplin medicilor băimăreni (pe care-i cunosc personal) și în care am încredere urându-le să aibă numai rezultate pozitive în activitățile medicale pe care le fac. Sunt tineri și îs convins că așa va fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here