ȘAH – Cu o echipă formată exclusiv din junioare, CSM Sighetu Marmației a obținut locul 5 la Campionatul Național de senioare

0
675
Mihaela Ioana Trifoi
Mihaela Ioana Trifoi

PERFORMANȚĂ. Echipa de șah a CSM Sighetu Marmației, campioană națională de junioare în 2019 la categoria 16 ani, a obținut un meritoriu loc 5 (din 10 echipe calificate) în Campionatul Naţional pe echipe de seniori Superliga, organizat de Federația Română de Șah la Hotel Aurora din stațiunea Mamaia, în perioada 20-29 septembrie 2019.

 

Informația, anunțată de conducerea clubului sighetean, este cu atât mai importantă cu cât CSM Sighetu Marmației a obținut-o, pentru prima oară în istoria șahului românesc cu un o echipă formată exclusiv din junioare cu vârste de 14-15 ani – echipa antrenată de Ioan Costiuc a fost formată din Mihaela Ioana Trifoi (campioană europeană la şah rapid în 2018 la categoria 14 ani fete), Larisa Covrig, Hejja Irisz și Ilinca Petra Batagan, eleve în clasele VIII-X.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here