SĂ FIE PRIMIT! – După ejectarea din PSD, deputatul Bota îi face premierului PNL desemnat propuneri „cu impact economic pozitiv”

0
789
Sorin Bota (Foto: tirmagazin.ro)

PROPUNERILE LUI BOTA. Deputatul de Maramureș Sorin Bota – devenit interesant prin ejectarea sa din retrogradul PSD după ce a votat moțiunea de cenzură împotriva propriului Guvern, având, desigur, antamat un viitor loc eligibil pe listele parlamentare ale Pro România, partid condus de un fost președinte al PSD, Victor Ponta -, care se cheamă că deja e-n opoziție cu social-democrații, recomandă premierului desemnat, Ludovic Orban (PNL), “două propuneri cu impact administrativ și legislativ, care pot schimba perspectiva României atât din punct de vedere economic cât și din punct de vedere strategic, în context european”. Să vedem…

 

Deputatul Bota propune ca fiecare minister să aibă un secretar de stat cu atribuții și responsabilități în a oferi sprijin în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană și argumentează că această „eficientizare a comunicării cu omologul Republicii Moldova ar relansa comercial țara nostră și ar produce schimbări pozitive în economia europeană.

 

A doua propunere se referă la proiectul de lege al lui Bota privind impozitarea diferențiată a muncii, proiect pe care deputatul susține că-l va recomanda astăzi spre dezbatere publică. Conform lui Bota, proiectul ar duce la creșterea salariului net cu 30 % până la 50%, rezolvând criza forței de muncă prin rămânerea în țară a specialiștilor și chiar prin reîntoarcerea celor plecați la muncă în alte țări.

 

Se pune că n-am ignorat cele două propuneri ale fostului pesedist dizident? Consider că se pune…

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here