SĂ ANTICIPĂM, PUȚIN – Al cincilea transfer al lui Minaur, interul stânga angolez Magda Alfredo Cazanga

0
370

TRANSFER. După ce șapte din jucătoarele actualului lot al vicecampioanei Minaur Baia Mare (sigur, în acest sezon echipa va încheia pe un loc în afara podiumului – acum este pe locul 6 cu 4 etape înainte de final) vor pleca la finalul campionatului (Cristina Laslo, Jelena Lavko, Karoline Helena de Souza, Alexandra Severin, Yaroslava Burlachenko, Angela Cioca și Asuka Fujita), clubul băimărean a semnat noi contracte cu alte 8 jucătoare (6 străine și două românce).

 

Clubul băimărean a început deja prezentarea acestora, în regim de o jucătoare pe zi, fiind prezentate deja centrul sârb Aleksandra Vukajlović (25 de ani), interul dreapta croat Gabriela Gudelj (24 ani), interul stânga brazilian Talita Alves Carneiro (25 de ani), pivotul muntenegrean Itana Čavlović (24 de ani).

 

Acum, anticipăm (puțin) anunțându-vă al cincilea transfer: interul stânga angolez Magda Alfredo Cazanga (30 de ani). Cazanga, componentă a naționalei țării sale (cu care a câștigat de trei ori titlul de campioană a Africii), a jucat în acest sezon la  CSU Știința București, echipă care va retrograda în liga secundă (este clasată pe penultimul loc, cu 3 puncte – o singură victorie în 22 de meciuri) –  Cazanga a fost golghetera formației.

 

În cariera sa, Cazanga a jucat la echipele Atlético Petróleos de Luanda (Angola), CB Salud Tenerife (Spania) și CSU Știința București (România). A participat cu Angola la Jocurile Olimpice din 2012, 2016 și 2020.

 

* Foto: @CSU Știința București

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here