S-AU CALIFICAT – Minaur Baia Mare se califică în sferturile EHF European Cup, deși a pierdut la Salonic, în fața grecilor de la PAOK

0
468

CUPE EUROPENE. Deși a pierdut meciul de la Salonic, cu echipa greacă AC PAOK, echipa masculină a clubului Minaur Baia Mare s-a calificat în sferturile de finală ale EHF European Cup, după ce s-a impus în meciul tur cu un categoric (și liniștitor) 32-21 (17-10). La Salonic, pentru statisticieni: PAOK – Minaur Baia Mare: 28-27 (14-15).

 

Sigur, într-un meci în care problema calificării nu o puneau nici cei mai înfocați suporteri ai echipei elene, principala preocupare a conducerii tehnice a Minaur a constat în exersarea unor scheme de joc și rularea unor jucători mai puțin folosiți în această ediție a EHF European Cup (a treia competiție valorică intercluburi din Europa). Pentru băimăreni au înscris: Csepreghi (6 goluri), Da Silva Mollino (4 goluri), Vujovic, Căbuț și Cip (câte 3 goluri), Bușecan și Bera (câte 2 goluri), Teca, Ardelean, Huta, Pop (câte 1 gol). De la greci s-au remarcat Stojanovic (7 goluri), Meduric (6 goluri) și Tzortzinis (3 goluri).

 

* Foto: @Thomie Antoniadou

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here